Docent

Ik ben Lucy van Os–van Haren, getrouwd en moeder van twee kinderen.

Geconfronteerd met lichamelijke klachten ben ik gaan zoeken naar goede bewegingsvormen. Voor mijn gezondheid is beweging belangrijk. Na jaren beoefenen van Qi Gong, werd ik bewuster van mijn lichaam en had minder klachten.

Vanuit de behoefte voor meer verdieping ben ik in contact gekomen met Lu Jong. Het is een zeer milde yoga vorm die het zelf genezend vermogen versterkt door lichaam en geest  te balanceren. Lu Jong is een vorm die voor alle leeftijden en bekwaamheden gedaan kan worden.

In eerste instantie deed ik de opleiding voor zelfontplooiing, maar nu ik merk hoe zacht en toch krachtig en heilzaam het werkt wil ik het graag delen. Sinds juni 2016 ben ik bevoegd Lu Jong Teacher. Naast Lu Jong teacher ben ik ook werkzaam in het ziekenhuis als audiologie assistent, ademcoaching en stoelyoga docent.

De ademcoach opleiding heb ik bij Herleva gedaan en ben sinds  jan 2019 gecertificeerd ademcoach.  De stoelyoga opleiding heb ik bij Stoelyoga Nederland&Vlaanderen gevolgd en juni 2019 gecertificeerd.

Ik ervaar het als een groot voorrecht om mensen te mogen helpen met het vinden van een weg om hun gezondheid en geestelijk welbevinden te vergroten.