Ademwerk | Workshop

Ademwerk

Voor de mogelijkheden mail of bel me.

Workshops

Je kunt altijd een workshop aanvragen, of dit nu Lu Jong, Stoelyoga, ademcoaching, ademcirkels of mindfull wandelen is.

Benieuwd naar  Lu Jong, Tibetaanse Helende Yoga ?

In de workshop gaan we na een korte inleiding ervaren wat Lu Jong is en we sluiten af met een geleide ontspanning. Duur ongeveer 1.5 uur/2 uur.  Tot slot een kop thee met iets lekkers. Je krijgt een A4 mee waarop de 5 elementen staan zodat je er thuis mee aan de slag kunt. Kosten zijn 25 euro. Minimaal 4 personen.

Tijdens deze workshop focussen we op het creëren van een evenwicht tussen lichaam, adem en geest. Door simpele en vloeiende bewegingen masseren we de ruggengraat zodat de vitale adem (Lung of Qi) beter gaat stromen.  Bij regelmatige beoefening bouw je grotere fysieke kracht en lenigheid op, verhoog je je weerstand en verscherpen je zintuigen. Daarnaast ontdek je de leegte van een rustige(re) geest. Lu Jong laat je van binnenuit stralen!

Mindfull wandelen

Natuur Rust Ontspanning, dat is mindfull wandelen met de 5 elementen van de Lu Jong.( 1,5/2 uur).

Na een rustgevende mindfulle wandeling gaan we een aantal staande Tibetaanse Yoga houdingen doen: de 5 elementen. Na deze ontspannende sessie in de buitenlucht lopen we terug om af te sluiten met een kopje thee of koffie.

Verzamelplaats in overleg. Bij slecht weer of onvoldoende deelname gaat de workshop niet door, je wordt dan via de mail bericht.

Heb je een groepje  (minimaal 4 personen) bij elkaar  bel of mail me dan voor de mogelijkheden.

Stoel yoga 

Veel stress op je kantoor, nodig mij een keer uit om stoelyoga op het kantoor te geven. Ik geeft verschillende korte oefeningen, om je houding en je ademhaling te observeren. Een kleine break door bewust met je lijf en ademhaling bezig te zijn reduceert het stressniveau en je krijgt weer meer energie.

Ook voor ouderen of mensen die minder mobiel zijn is stoelyoga een mooi vorm. De lessen worden aangepast naar wat er mogelijk is voor de deelnemers.

Aanmelden of informatie kan via lucy@namkha.nl, 06-24113418.