Tulku Lobsang,
Nangten Menlang

 

“Moge het beoefenen van Lu Jong het lijden van alle mensen verminderen”

Tulku Lobsang Rinpoche

 

 

 

 

Tulku Lobsang

Tulku Lobsang is een hooggewaardeerde Tibetaanse arts en een eigentijdse Boeddhistische leraar. Hij reist de wereld rond om de helende wijsheid van Tantrayana te delen, en de gezondheid en het geluk van allen te verhogen. In 1976 werd hij geboren in het Noordoosten van Tibet. Hij trad de lokale Boeddhistische kloosterschool binnen op zesjarige leeftijd. Op zijn dertiende werd hij herkend als de achtste incarnatie van de Nyentse Lama. Reeds in die tijd waren mensen onder de indruk van zijn helende capaciteiten. Tulku Lobsang ontving een intense opleiding in de basispraktijken van het Boeddhisme, Tibetaanse geneeskunde, astrologie, filosofie en Tantrayana. Tulku Lobsang leert ons dat we het lichaam kunnen gebruiken als een voertuig voor de geest. Bewegingen zoals Lu Jong ondersteunen de helende processen van het lichaam terwijl ze tegelijkertijd onze geest en de negatieve emoties balanceren en kalmeren.  Tulku Lobsang is jong, energiek en humoristisch. Hij heeft een verrassend actuele visie op onze Westerse wereld. Hij leeft volledig dat wat hij onderwijst. Het is zijn wens om onze gezondheid en geluk te verbeteren. Via zijn onderricht en zijn studenten kan Tulku Lobsang de aloude helende wijsheid bewaren. Hij brengt zijn teachings met compassie, humor en in begrijpelijke bewoordingen.

Nangten Menlang

Nangten Menlang is een organisatie die zich inzet voor het behoud en het onderwijs van de Tibetaanse medische wetenschap en de Boeddhistische kennis. Deze Boeddhistische Medische Organisatie is gesticht door de Tibetaanse Lama Tulku Lobsang.

Tulku Lobsang  geeft het hele jaar door over heel de wereld lezingen, workshops, retraites, opleidingen en consulten in afstemming met de plaatselijke Nangten Menlang  organisatie. Tulku Lobsang bracht Lu Jong naar het Westen

 

Lu Jong Certificering

Om Lu Jong te onderrichten moet je gecertificeerd zijn door Tulku Lobsang. Dit biedt een garantie op een hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat de overdrachtslijn niet doorbroken wordt. Lu Jong werd eeuwenlang via mondeling onderricht doorgegeven van meester op leerling. Daarom heeft Nangten Menlang International een Teacher Certificeringsprogramma ontwikkeld. Door dit programma wordt een hoge kwaliteitsstandaard bereikt en blijft de beoefening zuiver en maximaal doeltreffend voor iedereen.

 certified

Meer informatie kunt u vinden op de volgende websites.

http://www.lujong.org

http://tulkulobsang.org/nl

http://www.lujong4life.com